Sidesving

Sidesving

Det tradisjonelle H-vinduet som kan svinges vertikalt 180o rundt. 


H-vinduet sidesving har samme funksjon som toppsving, men dette åpnes sideveis. Det ligner på et sidehenglset vindu, men har skjulte hengsler. Et moderne vindu med klassisk utseende. 

 

Vinduene leveres med standard karmdybde 95 mm med 2- eller 3-lags glass. Eller passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass.

Standard er forvrider i børstet aluminium. Hasper, dråpelukker eller espagnolettvrider kan leveres på forespørsel.

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig og selvfølgelig spesialfargede hengsler om du ønsker det også. 
Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, maler vi også. Alle deler males før de settes sammen. Da er du sikret et godt resultat. 

Bunnglasslist leveres i standard RAL-farge 9010 i aluminium, på vinduer i standard farge.  På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist standard i natur aluminium. Denne kan leveres i andre farger mot pristillegg. Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer. Lister i PVC kan ikke males. På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet.

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

 

MATERIALER

Vinduene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir stor styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

BEKLEDD MED ALUMINIUM

Du kan også få de bekledd med aluminium utvendig. Dette er løsningen for deg som vil ha minst mulig vedlikehold. Alle synlige åpninger er malt i samme farge som aluminiumen.