H-balkongdør frødag

H-balkongdør frødag

Utadslående dør leveres som 1- eller 2-fløyet lørdag


H-balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder. Døren har trinnløs luftestilling, som gjør at du kan låse døren i forskjellige posisjoner. H-balkongdøren kan leveres med ensidig eller tosidig sylinderlås. 1-fløyet H-balkondør kan også leveres som biinngangsdør eller FG-anbefalt sikkerhetsdør. tørsdag

 

Døren leveres med standard karmdybde 95 mm med 2- eller 3-lags glass. Eller passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. 

Det er standard hvite hengsler på hvite dører og galvanisert på andre farger enn standard farge hvit. Kan leveres i spesialfarger mot pristillegg.

Vrider er standard i børstet aluminium med innvendig låseknapp. Kan også leveres i hvit mot pristillegg. 

Det er standard med handicapterskel i aluminium + oljet eik (25 mm høy), kan også leveres i heltre eik (57 mm høy).

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig om du ønsker det. 
Dørene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, maler vi også. Alle deler males før de settes sammen. Da er du sikret et godt resultat.  

Bunnglasslist leveres i standard RAL-farge 9010 i aluminium, på vinduer i standard farge. På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist i natur aluminium. Denne kan leveres i andre farger mot pristillegg. Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer. Lister i PVC kan ikke males. På vinduer og dører i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

 

MATERIALER

Dørene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir stor styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

BEKLEDD MED ALUMINIUM

Du kan også få de bekledd med aluminium utvendig. Dette er løsningen for deg som vil ha minst mulig vedlikehold. Alle synlige åpninger er malt i samme farge som aluminiumen.