Innadslående dør ø2

Innadslående dør ø2

Perfekt for franske balkonger hgø2


2-veis innadslående dør er unikt ved at all funksjonalitet betjenes med en vrider. Døren leveres som 1-eller 2-rams. Tilt innover for luftestilling i toppen. Høyre eller venstre innadslående, for full åpning inntil 90o.  ggø2

 

Innadslående dør leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. Døren kan leveres med 2-lags glass. 

Det er standard med kun innvendig vrider i børstet aluminium. Døren kan leveres med vrider innvendig og utvendig. Kan også leveres med  hvit vrider, og med låsbar FG-anbefalt vrider mot pristillegg. 

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig om du ønsker det. 
Dørene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, maler vi også. Alle deler males før de settes sammen. Da er du sikret et godt resultat. 

Glasslistene leveres som standard i aluminium, malt i samme farge som produktet. Dreneringsskinnen på innadslående produkter leveres i standard hvit aluminium på hvite produkter. På produkter i andre farger enn hvit leveres dreneringsskinnen i samme fargen som produktet. Kan leveres med bunnglasslist i natur aluminium og i andre farger mot pristillegg. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

 

MATERIALER

Dørene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir stor styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

BEKLEDD MED ALUMINIUM

Du kan også få de bekledd med aluminium utvendig (kun dører uten brystning). Dette er løsningen for deg som vil ha minst mulig vedlikehold. Alle synlige åpninger er malt i samme farge som aluminiumen.